Norwegian

Brennemerket

En håndplukket kadre av krigere , de hadde hard mot sine skotske forfedre , kombinert med sniking og utspekulert av indianerne som bodde ved siden av dem i ørkenen . Kjemper franskmennene i no- innehar -sperret kamp, ​​smidd de en ny merkevare av ære, ble en ny type menn …

MacKinnon er Rangers

Iain MacKinnon hadde blitt tvunget til å tjene den britiske kronen , men medlidenhet oppfordret ham til å redde den vakre lass overfor visse død i hendene på Abenaki . Han hadde trosset hans ordre , truet brødrene hans , hans menn og hans misjon , alle for en kvinne . Men da han holdt Annie søt kropp i armene , kunne han føler ingen anger. Selv om han følte hun skjuler noe for ham , var det for sent å holde tilbake sitt hjerte . I krig og kjærlighet , det er tider da det eneste løpet av handlingen er … Surrender .

Svikefulle hjerte

De var et band of brothers , deres lojalitet til hverandre smidd av motgang og kamp, ​​bindingen mellom disse Highland krigere, robuste kolonistene , og voldsomme indianere sterkere enn selv blodsbånd .

Untamed

Selv tvunget til å kjempe for den forhatte britiske , ville Morgan MacKinnon ikke mer forråde mennene han fører enn slit sin egen hals – ikke engang da han ble tatt til fange av den franske og truet med en pinefull død ved brann i hendene på sine Abenaki allierte. Bare utseendet på uskyldige lengsel i øynene til et kloster – avlet fransk lass kunne gjøre ham spørsmålet hans løfte å flykte og gå tilbake til Rangers . Og snart den søte lidenskap han våknet i Amalie hadde ham forbanne krigen som tvang ham til å velge mellom å opprettholde sin ære og lover seg selv til kvinnen han elsker.

Farlig begjaer

” Jeg forventer at du vise min venn hvor takknemlig du er. Din vilje er alt . ”
Med disse harde ord , den forhatte Sasanach earl besluttet Brighid skjebne. Hennes kropp og hennes jomfrudom skulle bli tilbudt opp til en fremmed i bytte for brorens liv . Besitter ingenting, men hennes uskyld og hennes voldsom irske stolthet , hun hadde ikke annet valg enn å overholde .

Men kjekk mann hun møtte i den mørke sovekammer var ikke i det hele tatt monsteret hun forventet. Hans grønne øyne syntes å se inni henne. Hans ømme berøring roet hennes frykt mens han sverget at han ville beskytte henne ved bare utgir seg for å kreve henne. Og som de lange nattetimer gikk forbi, som hennes sanser antent på varmen i sin nakne kropp , hun gjorde en oppsiktsvekkende oppdagelse: Noen ganger linjen mellom hat og kjærlighet kan være farlig tynn .